Özel Ders

2016 Şubat’ta Öğretmen Ataması Olacak

AK Parti, 1 Kasım seçim bildirgesini bugün açıkladı. Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen de bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2016 Şubat ayı ataması ile ilgili vaadini merakla bekliyordu.

Bir kaç gün önce Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın 2016 Şubat öğretmen atamaları ile ilgili sözlerinin ardından bugün AK Parti’nin 1 Kasım seçim bildirgesi açıklandı. Bildirgeye göre AK Parti’nin seçim vaatleri arasında 2016 Şubat ayı için öğretmen ataması da bulunmakta.

AK Parti’nin 1 Kasım seçim bildirgesinde 2016 Şubat ayı öğretmen atamaları ile ilgili geçen bölüm şöyle:

AK Parti 1 Kasım Öğretmen Atamaları Vaadi

CHP’nin de 1 Kasım seçimi vaatleri arasında çok daha büyük eğitim reformları içeren ve öğretmen atamalarını da kapsayan vaatleri bulunuyordu. Her partinin bu vaatlerinin takipçisi olacağız.

Sizler için kurduğumuz 2016 Öğretmen Atamaları Facebook grubu için tıklayınız.

Bu yazının tüm hakları ozancorumlu.com’a aittir. www.ozancorumlu.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2016 Şubat'ta Öğretmen Ataması Olacak

Share via
Bunu arkadaşınla paylaş