Özel Ders
2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

TEOG 2015 yerleştirme sonuçlarıyla birlikte okulların boş kontenjanları da MEB tarafından açıklandı. Yerleştirme sonucu bulunduğu okulu değiştirmek isteyen adaylar, TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunabilecekler.

TEOG 2015 sonuçları açıklandı. Bununla birlikte TEOG 2015 boş kontenjanlar da belli oldu. Yerleştiği okulu değiştirmek isteyen adaylar TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunup şanslarını diğer okullar için deneyebilecekler. Aşağıdaki linkten 2015-2016 e-okul boş kontejan sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Boş Kontenjan Sorgulama İçin Tıklayın

2016 TEOG Boş Kontenjan Sorgulama İçin Tıklayı (TEOG Nakilleri)

2015-2016 Liselerin Yüzdelik Dilimleri İçin Tıklayın

TEOG 2015 nakil sürecinde 3 nakil dönemi bulunmakta. Adaylar bu 3 nakil döneminde nakil başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 3 nakil döneminde de başarısız olup açık lisede olan adaylar, 7-10 Eylül tarihleri arasında son kez nakil şanslarını deneyebilecekler.

2015 Lise Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır
Lise nakil işlemleri hakkında tüm detaylar için tıklayın.
TEOG 2015 nakil dönemiyle ilgili her şeyi öğrenmek için tıklayın.

TEOG 2015 nakil işlemleri ile ilgili sık sorulan soruları soru-cevap şeklinde incelemek için tıklayın.

Sitemizdeki tüm içeriklerden mail yoluyla haberdar olmak istiyorsanız, aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp abone olabilirsiniz. Aboneliğinizi tamamlamak için e-postanıza gelen maili onaylamayı unutmayın.


Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: 4.26 ( 11 votes)

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

538 Yorum

  1. Hocam meraba; 10.sınıfa geçicem taban puan uygulaması nedenıyle nakil veremiyorum. Ne yapabilirim şuanki okulumdan kurtulmak istiyorum.Taban puan uygulaması kalkar mı ? Tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.

  2. Merhaba,

    Ben Liseye Geçtim. 9. sınıfım okulum kötü. Nasıl Değiştirebilirim? 9. sınıf boş kontenjan çıkmıyor. 10,11,12 çıkıyor yardım!

  3. Merhaba,
    Ben 10. Sınıfa gidiyorum 1 eylülde nakil istedim ama ne zaman aciklanacak haberim yok bir bilginiz var mı?

  4. sevgili hocam 10.sınıf nakil puanlarına göre mi tercih yapacaz yoksa belirlenmiş taban puanlara göre mi teşekkür ederim

  5. Merhaba hocam ben 10. Sınıfım ve ağustos ayında nakil verdim sonucum hala açıklanmadı devam eden nakil diye gözüküyor ne zaman açıklanır bir bilginiz var mı

    • Merhaba Lale.

      Bu tarz durumlarda okul müdürlüğünden bilgi alman gerekiyor. Normalde her ayın son iş günü e-okul ve veli bilgilendirme sistemi üzerinden sonuçlar açıklanmakta.

  6. sevgili hocam 10. sınıf nakilleri anladığım kadari ile tüm yıl boyunca okul kapanmadan son 1 ay öncesine son 15 gün hariç notlar belli olmadğı için ve notlar belli olursa yine nakiller tüm yaz boyu her ay son güne kadar yapılabiliyor doğrumu acaba teşekkür ederim.

  7. hocam girmiş olduğum teog sınavında bir soruyu kitapçık üzerinde doğru işaretlemiştim fakat bu soru yanlış olarak göründü ,ben cevap anahtarında da doğru işaretlediğimi düşünüyorum.Bu yüzden 20tl karşılığında MEB e dilekçemi gönderdim fakat hiç cevap alamadım ne yapmalıyım? (eyer bu sorum doğru sayılsaydı şu an istediğim liseyi kazanmıştım)

    • Merhaba Cenker.

      Sınav bitti. Sınava itiraz süreci bitti. Yerleştirme sonuçları açıklandı. 3 nakil dönemi bitti. Okullar açılacak artık. Bir şey yapamazsın bu saatten sonra artık.

  8. Hocam lise nakil yapiyoz ya her ayın son is günü hangi güne geliyo

  9. Nakil açıklandı hala istediğim olula yerleşemedim.4.nakil için başvurabilir miyim heralde onuna kadarmış birde 9.sınıf boş kontenjanları bulamıyorum ..Saygılarımla

  10. Hocam anadolu imam hatip lisesi kötü diyorlar sizce iyi mi 320 puanlık

  11. Hocam 10.sınıfa geçince puanlar düşüyor liselerin benim puanim da dusuyomu lütfen acill cevap verin

  12. Merhaba Hocam

    Eğer 3. nakil başvurumda herhangi bir okula yerleştiysem ve yerleştiğim okula gitmekten vazgeçtiysem nakil olmadan önce kazandığım okula gidip kesin kayıdımı yaptırabilir miyim? 🙂

  13. nakil sonuçlarını nasıl örenebilirim

  14. Hocam 10.sinif nakil basvurusu 7 eylülde bitiyomu ve ne zaman aciklaniyo

  15. Hocam merhaba ben cidden çok kötüyüm. Geçen senenin kontenjanlarıyla bu senenin kontenjanları arasında dağlar kadar fark var. Nakil yaptım, naklim hiçbir yere çıkmadı. Moralim çok bozuk. Neyse, sizce de geçen seneyle bu sene arasında fark var mı? Teşekkürler..

    • Merhaba Elif.

      Moraliniz bozma, daha liseye yeni başlayacaksın, dur bakalım. Önünde uzun bir yol var.

      Geçen sene ile bu sene arasında bir çok fark var elbette.

    • merhabe elifcim sakın moralini bozma tamam mı bu sene olmadıysa sene yani 10.sınıfta yap mesala ben meslek lisine gidiyorum 9.sınıfta çok nakil yaptım olmadı ama 10.sınıfta yaptım bak oldu bir de yüksek puanlı bir okula gidiyorum bende senin gibi moralim bozuktu ama artık iyiyim 🙂 sana hayatta başarılar diliyorum…

  16. hocam merhaba bir okulun en son öğrenciyi kaç puandan aldığını nereden öğrenebilirim?

  17. bn 2. nakilde istedigim okula yerleştim şimdi gidip kayıt olabilirmiyim yoksa nakiller bitincemi ?

  18. İyi günler, 10.sınıf nakil sonuçları kaç gün içinde açıklanır? Yani verilen süre ne kadar , ayın sonu falan mı? Cevaplarsanız sevinirim.

    • Merhaba Rana.

      Yönetmelik, her ayın son iş günü diyor. Veli bilgilendirme sistemindeki ‘nakil durumları’ bölümünden kendiniz kontrol etmelisiniz. MEB bir duyuru ile açıklamıyor ara sınıf nakil sonuçlarını.

  19. Ya hocam ben 2. Naklini yaptım ama 1 okul yazdım o da çıkmadı simdi ben 1.nakil de hangisini kazandıysa oraya mi gidicem???

  20. hangi okulun kaç kişilik boş kontenjan olduğunu hangi siteden öğrenebilirim

  21. hocam nakil sonuçlarını nasıl örenebiliriz

  22. Hocam evde nakil yapıcam bunun için okula gidip belge almam gereklimi

  23. Merhaba hocam

    boş kontenjanı 0 olan bir okula nakil yapsam nakillerde bir kişinin ayrılıp onun yerine benim geçmem mümkün mü?

  24. hocam sayfanızdaki boş kontenjan sorgulama linkine tıklıyorum taban puanlar ilk tercih sonuçlarına göre benim istediğim lise 9 puan artmış acaba bu puan artışında düşüş olabilirmi ?ilkolarak 459.küsuratlı taban puanı olan lisenin taban puanı şuan 467. küsuratlı oluyor kafam çok karıştı ilginiz için teşekkür ederim.

  25. Hocam ben sayfanızdaki boş kontenjan sorgulama linkine tikliyirum puanlar ilk tercih sonuçlarına göre bazılarında biraz düşmüş bu nakil sonuçlarında en son alınan öğrencinin puanı mi oluyor

Tartışmaya Katılın

2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

'Özel Ders' İçin Doğru Yerdesin !
Ozan Hocayla Özel Ders

“Özel ders, öğrencinin tek başına ders çalışabilmesini sağlamaktır.”

  • TEOG Sınavına Profesyonel Hazırlık (Matematik-Fen)
  • Derslere Yardımcı Özel Ders
  • Ücretsiz Öğrenci Koçluğu
  • Özel Hazırlanan Sorular ve Deneme Sınavları
  • Skype Özel Ders Seçeneği
Bunu arkadaşınla paylaş