Özel Ders
2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

TEOG 2015 yerleştirme sonuçlarıyla birlikte okulların boş kontenjanları da MEB tarafından açıklandı. Yerleştirme sonucu bulunduğu okulu değiştirmek isteyen adaylar, TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunabilecekler.

TEOG 2015 sonuçları açıklandı. Bununla birlikte TEOG 2015 boş kontenjanlar da belli oldu. Yerleştiği okulu değiştirmek isteyen adaylar TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunup şanslarını diğer okullar için deneyebilecekler. Aşağıdaki linkten 2015-2016 e-okul boş kontejan sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Boş Kontenjan Sorgulama İçin Tıklayın

2016 TEOG Boş Kontenjan Sorgulama İçin Tıklayı (TEOG Nakilleri)

2015-2016 Liselerin Yüzdelik Dilimleri İçin Tıklayın

TEOG 2015 nakil sürecinde 3 nakil dönemi bulunmakta. Adaylar bu 3 nakil döneminde nakil başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 3 nakil döneminde de başarısız olup açık lisede olan adaylar, 7-10 Eylül tarihleri arasında son kez nakil şanslarını deneyebilecekler.

2015 Lise Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır
Lise nakil işlemleri hakkında tüm detaylar için tıklayın.
TEOG 2015 nakil dönemiyle ilgili her şeyi öğrenmek için tıklayın.

TEOG 2015 nakil işlemleri ile ilgili sık sorulan soruları soru-cevap şeklinde incelemek için tıklayın.

Sitemizdeki tüm içeriklerden mail yoluyla haberdar olmak istiyorsanız, aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp abone olabilirsiniz. Aboneliğinizi tamamlamak için e-postanıza gelen maili onaylamayı unutmayın.


Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: 4.26 ( 11 votes)

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

19Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş5 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

538 Yorum

  1. Disiplin cezası tutanak tutulduktan sonra ne zaman belli olur ??

  2. Merhaba Ozan Bey..Mesleki ve Teknik Anadoluı Lisesinin AMP 10.sınıfında okuyan bir öğrencinin 10.sınıflar arası aynı alan olmak üzere naklinde E-Okul sisteminde bakılması gereken 10.sınıf taban puanı 8.sınıf sonunda girilen TEOG ile belirlenen YEP puanı mıdır sadece,yoksa 147 destek hattının belirttiği üzere okunulan okulun müdürlüğünden edinilecek yeni bir puan mıdır?Okul böyle bilgi yok bizde derken,destek hattı neden var demektedir?Sözün özü 10.sınıftaki öğrencinin aynı alanda başka bir okulun 10.sınıfına gidebilmesinin gerektireceği puan sorununu çözmenizi arz ediyorum.Başarılar…

  3. Merhaba hocam bos kontenjan sorgulamada 9.sinif ile ilgili bir sey yok 10.sinif var 10.sinifa gire mi nakil tercihi yapacagi

  4. didem can (@digdemcn88)

    meraba hocam bn9.sınıfa gectim ailevi problemlerden dolayı dersleri pek umursamadım ama 8. sınıf puanımı baya yukselttim teog puanım352 yuzdelik dilimi il 32 ilçe 33 istediğim lisenin puanı tutuyo 352 ama yuzdelik dilimi 29 sizce gelirmi ?

Tartışmaya Katılın

2015-2016 e-okul Boş Kontenjan Sorgulama

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

'Özel Ders' İçin Doğru Yerdesin !
Ozan Hocayla Özel Ders

“Özel ders, öğrencinin tek başına ders çalışabilmesini sağlamaktır.”

  • TEOG Sınavına Profesyonel Hazırlık (Matematik-Fen)
  • Derslere Yardımcı Özel Ders
  • Ücretsiz Öğrenci Koçluğu
  • Özel Hazırlanan Sorular ve Deneme Sınavları
  • Skype Özel Ders Seçeneği
%d
Bunu arkadaşınla paylaş