Özel Ders
2016-KPSS-Branş-Sıralamaları-Yayımlandı

2016 KPSS Branş Sıralamaları Yayımlandı

Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) lisans düzeyinde katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ne yansıtıldı.

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2016 KPSS‘ye lisans düzeyinde giren adaylar, branş bazında sıralamalarını ÖSYM’nin “http://ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturuldu. Böylece adaylar, kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasındaki başarı durumlarını değerlendirebilecek.

Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak ve değerlendirmelerde ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.

ÖSYM’nin yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

(11 Ağustos 2016)

2016 KPSS-Lisans:
Branş Bazında Sıralamalar

2016 Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS-Lisans) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebileceklerdir.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2016 KPSS Branş Sıralamaları Yayımlandı

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş