Özel Ders
2016 Öğretmen Atamaları - En Çok İhtiyaç Olan Branşlar

2016 Öğretmen Atamaları – En Çok İhtiyaç Olan Branşlar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu şu an için en çok ihtiyaç olan branşları açıkladı.

Hamza Aydoğdu, 2016 öğretmen atamalarıyla ilgili en çok ihtiyaç olan branşları açıkladı. Aydoğdu’nun açıklamaları şöyle:

Şubat ayında 30 bin öğretmen alınacak. Hem Şubat’ta hem Ağustos’ta yaptığımız öğretmen ataması sayısının ortalaması 50-52 bin arasında. 30 bin atanırsa geri kalan rakam da Ağustos’ta atanır diye düşünüyorum. Şubat’ta 81 ile atama yapılacak.

Sınıf öğretmenliğinden ihtiyacımız 17 bin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’nden ihtiyacımız 16 bin, İngilizce’den 16 bin, okul öncesinden ihtiyacımız fazla, Türkçe öğretmenliğinden fazla…”

avci-2016-subatta-30-bin-atama-gerceklestirecegiz
Nabi Avcı’nın 2016 Şubat öğretmen atamaları ile ilgili son açıklamaları için tıklayın.
Peki sizce açıklanan en çok ihtiyaç olan branşlar sizce yeterli mi ? Hamza Aydoğdu’nun açıklamalarından tatmin oldunuz mu ? Yorum ve düşüncelerinizi yazının altında yer alan yorum bölümlerine yazabilirsiniz.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: 0.43 ( 2 votes)

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2016 Öğretmen Atamaları - En Çok İhtiyaç Olan Branşlar

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş