Özel Ders
2015 Teşvik Sonuçları Açıklanıyor

2015 Teşvik Sonuçları Açıklanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okula gidecek öğrencilere vereceği eğitim ve öğretim desteğini almaya hak kazanan öğrencilerin tercih sonuçları, 11 Eylül’de ilan edilecek.

2015-2016 Teşvik Kapsamındaki Özel Okulların Tam Listesi
Teşvik kapsamındaki özel okulların tam listesi için tıklayın.

2015 teşvik sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bugün açıklanıyor. Öğrencilerin yerleşecekleri özel okullara nakil ve kayıtları 14-21 Eylül’de yapılacak. Kayıt yaptırmayan öğrenciler teşvik haklarını kaybedecekler. Boş kalan kontenjanlar ise 22 Eylül’de duyurulacak. Bu öğrencilerin nakil ve kayıt işlemleri de 23-30 Eylül’de tamamlanacak. Bu yıl teşvikten yararlanacak her bir öğrenci için eğitim kurumlarına okul öncesinde 2 bin 680, ilkokulda 3 bin 220, ortaokul ve lisede 3 bin 750, temel liselerde ise 3 bin 220 lira verilecek.

2015 teşvik sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizden duyrulacaktır.

2015-2016 teşvik sonuçları açıklandı. Teşvik sonuçları için tıklayın.

Sitemizdeki tüm içeriklerden mail yoluyla haberdar olmak istiyorsanız, aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp abone olabilirsiniz. Aboneliğinizi tamamlamak için e-postanıza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015 Teşvik Sonuçları Açıklanıyor

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş