Özel Ders
2015-DGS Ek Yerleştirme Tercihleri İçin Son Gün

2015-DGS Ek Yerleştirme Tercihleri İçin Son Gün

Meslek yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişleri için düzenlenen Dikey Geçiş Sınavı (2015-DGS) ek yerleştirme tercih işlemleri bugün (2 Kasım) sona eriyor.

Adaylar, tercihlerini TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak “https://ais.osym.gov.tr” internet adresinden yapabilirler. Tercihlerin 2015-DGS ek yerleştirme ile ilgili tabloları ve diğer bilgileri dikkatle incelenerek yapılması gerekiyor. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ayrıca yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Ek yerleştirme için tercih ücreti ise 15 lira olarak belirlendi. Ücret yatırma işlemi, 3 Kasım 2015 Salı günü saat 23.59’da sona erecek. Adaylar, tercihlerini yaptıktan sonra tercih ücretini yatırarak işlemlerini tamamlayabilecekler.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015-DGS Ek Yerleştirme Tercihleri İçin Son Gün

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş