Özel Ders
2015 Coğrafya Öğretmenliği Atamaları Ne Zaman

2015 Coğrafya Öğretmenliği Atamaları Ne Zaman ?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) açılan dava nedeniyle atama yapılamayan coğrafya öğretmenliği kadroları için başvuruları 1-7 Ekim tarihlerinde alacak.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)  öğretmenlik alan sınavına dava açıldığı anımsatıldı.

Duyuruda, ‘coğrafya’ ve ‘sosyal bilgiler’ alan öğretmenliklerine yargılama sonucunda verilecek karar doğrultusunda atama yapılacağı, başvuruların da belirlenecek tarihte alınacağının daha önce açıklandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, coğrafya öğretmenliği için 321’i ilk atama, 3’ü yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama olmak üzere 324 kontenjana atamalar için 1-7 Ekim’de valiliklerce başvurular alınacak. Atamalar ise 9 Ekim’de gerçekleştirilecek.

MEB, 15 Eylül’de yapılan 37 bin öğretmen atamasında, coğrafya ve sosyal bilgiler öğretmenliği için belirlenen kadrolara, öğretmenlik alan sınavlarına açılan davalar sonuçlanmadığı için atama yapamamıştı.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015 Coğrafya Öğretmenliği Atamaları Ne Zaman ?

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş