Özel Ders
2015 ALS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2015 ALS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2015 Askeri Lise Sınavı (ALS) sonuçları ne zaman açıklanacak ? 2015 ALS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak ? Bugün yapılan sınavdan sonra herkesin merak ettiği sorular bunlar.

2015 Askeri Lise Sınavı’nın (ALS) ilk etabı olan yazılı sınav bugün yapıldı. ALS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da bugünün en büyük merak konusu.

ÖSYM nin son yıllarda sınav sonuçlarını kısa sürede açıkladığı göz önünde bulundurulursa, 1-2 hafta içerisinde sınav sonuçlarının açıklanmasının beklenildiği söylenebilir.

2015 ALS Sınav Sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sayfadan duyurulacak ! 

Adaylar, yazılı sınavın sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile birlikte https://sonuc.osym.gov.tr sitesinden öğrenebilecekler.

Gelelim 2015 ALS‘nin zor olup olmadığına. Bu konuda en doğru bilgiyi siz, öğrenciler verecektir.

Sınavınızın nasıl geçtiğini, aklınızda kalan sorular varsa onları, sınavın zor mu ya da kolay mı olduğunu haberin altına yorum olarak yazabilirsiniz.

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015 ALS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş