Özel Ders
2015-2016-2.-TEOG-Sınav-Görevlilerinin-Dikkat-Etmesi-Gereken-Hususlar

2015-2016 2. TEOG Sınav Görevlilerinin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

2015-2016 2. TEOG ortak sınavlarında görevli olacakların dikkat etmesi gereken hususlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.

İşte 2. TEOG ortak sınavlarında görevlilerin dikkat etmesi gerekenler…

8’inci sınıflar için II. dönem Ortak Sınavları; 27 Nisan 2016 Çarşamba ve 28 Nisan 2016 Perşembe günleri yapılacaktır. Her sınav günü, üç ders yazılısı olmak üzere toplam iki oturum hâlinde ayrı ayrı saatlerde olacak şekilde yapılacaktır.

Her ders yazılısı için 20 (yirmi) soru sorulacak ve 40 (kırk) dakika süre verilecek olup ders yazılıları arası dinlenme süresi 30 (otuz) dakika olacaktır. Ancak, özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin alacakları sınav hizmetinden dolayı her bir dersin sınav süresi 55 (elli beş) dakika, ders yazılıları arası dinlenme süresi ise 15 (on beş) dakika olacaktır.

Ortak Sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere 4 (dört) çeşit kitapçık verilecektir.

Ortak Sınavların gerçekleştirileceği her bir dersin sınavı yurtiçi ve yurtdışı sınav merkezlerinde, Türkiye saati ile saat 09.00, 10.10 ve 11.20’de aynı anda başlayacak ve tamamlanacaktır.

Ortak Sınavlar birinci oturumda sırasıyla Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ders yazılıları, ikinci oturumda ise Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil ders yazılıları gerçekleştirilecektir.

Ortak Sınavların yapılacağı derslere ait sınav evrakı ayrı ayrı poşetlenmiş olup, poşetlerin üzerinde yer alan etikette ait olduğu ders belirlenmiştir. Her bir ders yazılısı poşetinin içerisinde de sınav yapılacak sınıf sayısı kadar alt poşet bulunmaktadır. Her sınav için o derse ait sınav evrakı poşeti, süresi içerisinde açılıp kapatılacaktır. Farklı ders yazılısına ait sınav evrakının bulunduğu poşetler kendi oturumu haricinde kesinlikle açılmayacaktır. Bu hususa dikkat etmeyen görevliler hakkında gerekli yasal işlem başlatılacaktır.

2015-2016 öğretim yılı ortak sınavlarda dikkat edilecek hususların tamamı için tıklayın.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015-2016 2. TEOG Sınav Görevlilerinin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş