Özel Ders
2015-2 KPSS Tercih Kılavuzunda Değişiklik Var

2015/2 KPSS Tercih Kılavuzunda Değişiklik Var

ÖSYM, 2015/2 KPSS tercih kılavuzunda değişiklik yaptı.

İşte 2015/2 KPSS tercih kılavuzundaki değişikliklerle ilgili ÖSYM’nin yapmış olduğu duyuru:

DUYURU

(17 Kasım 2015)

KPSS-2015/2 Tercih Kılavuzundan Tercih Yapacak Olan Adayların Dikkatine

16 Kasım 2015 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan KPSS-2015/2 Tercih Kılavuzu ‘Başvuru Özel Şartları’ Bölümü’nde, Maliye Bakanlığı tarafından, ekteki düzenleme yapılmıştır. Bu düzenleme uyarınca,

Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliği’nin “Çalışma şartı” başlıklı 39’uncu maddesinde; “18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik gereği yapılan sınavlar veya benzeri sınavlar sonucunda söz konusu Yönetmeliğin 2’nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan (B) grubu kadrolara atananlar ile bu Yönetmeliğin 41’inci maddesi uyarınca Hazine Avukatı unvanına atananlar; atandıkları birimin bulunduğu il sınırları içerisinde fiilen iki yıl görev yapmak zorundadırlar. Bu sürenin hesabında izinli sürelerden yalnızca yıllık izinde geçirilen süreler fiilen çalışılmış sayılır. Bu süreyi doldurmayanların kurum içi nakilleri yapılmaz.” hükmü yer almakta olup, Maliye Bakanlığının B grubu kadrolarını tercih edecek adayların, atandıkları birimin bulunduğu il sınırları içerisinde fiilen 2 yıl görev yapma zorunluluğunu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Ayrıca, 33429 DPB nolu kadroyu tercih edip atanan personel gece vardiyası çalışacaktır.

Adayların tercihlerini yaparken Kılavuzda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.

KPSS-2015/2 Tercih Kılavuzundan tercih yapacak adaylara önemle duyurulur.

KPSS-2015/2 TERCİH KILAVUZU

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2015-2-KPSS-tercih-kilavuzu-yayimlandi
2015/2 KPSS Tercih Kılavuzu için tıklayın.

 

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

19Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş5 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015/2 KPSS Tercih Kılavuzunda Değişiklik Var

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş