Özel Ders
2016 teog sınavları ne zaman

2016 TEOG Sınavları Ne Zaman ?

TEOG 1. ve 2. ortak sınavların hangi aylarda yapılacağı belli oldu. Birinci dönem TEOG ortak sınavları kasım ayının, ikinci dönem sınavları ise nisan ayının son haftasında gerçekleştirilecek. TEOG sınavlarının tam olarak hangi günlerde yapılacağı ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlayacağı kılavuzda açıklanacak.

2016 TEOG sınavları ne zaman yapılacak ? Bu sorunun cevabı belli oldu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler

Matematik Dersine Nasıl Çalışılır
Matematik dersine nasıl çalışılır ? Makaleyi okumak için tıklayın.

okulların açılacağı 28 Eylül’den önce son hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu, yeni eğitim öğretim yılında TEOG ortak sınavlarının hangi ayda yapılacağını açıkladı.

Bakanlık tarafından valiliklere gönderilen ‘2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınavları’ yazıya göre birinci dönem sınavları kasım, ikinci dönem sınavları ise nisan ayının son haftası yapılacak.

Ortaokul 8’inci sınıfta okuyan yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrencinin katılacağı sınavların tam olarak hangi günlerde yapılacağı ise MEB’in hazırlayacağı TEOG ortak sınavları kılavuzunda ilan edilecek.

Öğrencilerin birinci ve ikinci dönem TEOG ortak sınavlarında, hangi ünite, konu ve kazanımlardan sorumlu olacağı ise MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın internet sitesinde yayınlandı.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2016 TEOG Sınavları Ne Zaman ?

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş