Özel Ders

2016 TEOG Nakilleri Youtube Canlı Yayını Kaçırmayın!

2016 TEOG nakil işlemleri bugün başladı. Ozan Çorumlu, Youtube kanalından nakil işlemlerinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacak, öğrenci ve velileri sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Bugün başlayan 2016 TEOG nakil işlemlerine yönelik, Ozan Çorumlu Youtube kanalından TEOG nakillerinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini, nakil işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatacak, öğrenci ve velilerin sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

2016 TEOG nakilleri canlı yayını 16 Ağustos 2016, Salı günü saat 19.30’da Ozan Çorumlu Youtube kanalından gerçekleştirilecek.

2016 TEOG nakilleri hakkındaki her şeyi anlatan ‘TEOG nakil işlemleri nasıl yapılır?’ başlıklı yazı için tıklayın

Her videodan anında haberdar olmak ve canlı yayın/etkinlikleri kaçırmamak için Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Ozan Çorumlu Youtube kanalına ücretsiz abone olmak için tıklayın
2016 TEOG nakilleri canlı yayın linki için tıklayın

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: Be the first one !

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

2 Yorum

  1. Hocam e-okul daki nakil bilgileri bölümüne girdiğimde öğrenciye ait nakil bilgisi bulunamamıştır yazıyor.halbuki ben bugün nakil yaptım.bir sorun mu var acaba?

    • Merhaba Hayat.

      Okul yollamamış olabilir ya da sistem güncellenmemiş olabilir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de başvuru yaptığın okula da bu durumu sorabilirsin içinin rahatlaması açısından.

Tartışmaya Katılın

2016 TEOG Nakilleri Youtube Canlı Yayını Kaçırmayın!

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş