Özel Ders
2015 Okullar Ne Zaman Açılıyor

2015 Okullar Ne Zaman Açılıyor ?

2015-2016 eğitim öğretim yılının ne zaman başlayacağı konusunda günlerdir bir çok spekülasyon yapılmaktaydı. Herkesin dilinde aynı soru, ‘Okullar ne zaman açılacak ?’ Konu sonunda netleşti.

Okullar ne zaman açılacak ?‘ sorusu, gündemi en meşgul eden konulardan bir tanesiydi. Turizmcilerin talepleri, kurban bayramının araya girmesi derken okulların ne zaman açılacağı konusu herkesin merak ettiği başlıca konulardan bir tanesiydi.

Bugün konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Turizm camiasından bize iletilen, okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini, Milli Eğitim Bakanımızla görüştük. Kendileri bir çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız.

Bu açıklamanın ardından tüm gözler Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dönmüştü. Davutoğlu, okullar ne zaman açılacak sorusunun cevabını bugün verdi. Ahmet Davutoğlu,

Okullar 14 Eylül yerine açılışı 28 Eylül gününe ertelendi.

dedi.

TEOG nakil dönemiyle ilgili sık sorulan soruları incelemek için tıklayın.

Değerlendirme

Bu haber işinize yaradı mı ?
User Rating: 5 ( 1 votes)

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

16 Yorum

  1. Hocam konuyla hiç bir alakası yok fakat uygun bir başlık bulamadığım için buraya bırakmak zorundayım sorumu, kusura bakmayın lütfen. Ben devlet bursu alıyorum, özel lisede %100 burslu olarak okumaya başlayacağım. Devlet bursum kesilir mi acaba, bir bilginiz var mı?

    • Merhaba Damla.

      Bildiğim kadarıyla kesilmez fakat %100 eminim dersem yalan söylemiş olurum. Bu konuyu MEB’in ALO 147 nolu hattını arayarak ya da okul müdürlüğünden öğrenmeye çalış.

  2. Nakil isterken okul numarasını soruyor 8. Sınıf num. Yazacağız. Ozel den devlete nakil isteyeceğim eğer nakil olmazsa açıkta kalirmiyim

  3. Allah başbakanımızdan razı olsunnn

  4. hocam peki bu bilgiden yola çıkarak 2 hafta geç kapanacak diyebilir miyiz?

  5. hocam bu gerçekmi yani kesin bilgimi şuan çok mütüş heycanlandım 😀

  6. 9.siniflar bir hafta erken mi baslayacak yoksa 28 eylul de mi?

Tartışmaya Katılın

2015 Okullar Ne Zaman Açılıyor ?

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş