Özel Ders
2015 ALS Asil Yedek Listeleri

2015 ALS Asil ve Yedek Listeler Belli Oldu !

2015 Askeri Lisesi Sınavı (ALS) asil yedek listeler belli oldu. Binlerce öğrenci ve aile bugün merakla bekliyordu.

2015 Askeri Lise Sınavı (ALS) asil yedek listeler açıklandı. 2. aşamaya geçen binlerce aday asil ve yedek listelerin açıklanmasını bekliyordu.

2015 YILI ASKERÎ LİSELER VE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULU İKİNCİ SEÇİM AŞAMASI SINAVLARI SONUCUNDA K.K.K.LIĞINA BAĞLI ASKERÎ OKULLAR İÇİN BAŞARILI OLARAK ASİL VE YEDEK LİSTEDE YER ALMAYA HAK KAZANAN ADAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR

  1. GENEL HUSUSLAR:

a. Bu duyuru, asil ve yedek listede yer alan aday öğrenciler için tebligat yerine geçer. Adayların adreslerine ayrıca posta ile tebligat yapılmayacaktır. Sıralama sonuçları Kara Kuvvetleri Komutanlığının www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx internet adresinde yayımlanmıştır.

b. Çağrılma ve kesin kayıt işlemleri, Kuleli Askerî Lisesi (İSTANBUL), Maltepe Askerî Lisesi (İZMİR) ve Bando Astsubay Hazırlama Okulu (ANKARA) Komutanlıkları tarafından kendi okul merkezlerinde yürütülecektir. Adaylar kesin kayıtlar için kesin kayıt yaptırmaya hak kazandıkları Okul Komutanlıklarına geleceklerdir. Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) adına kaydedilecek adayların işlemleri kazandıkları Okul Komutanlıklarınca yapılacaktır.

  1. KESİN KAYIT TARİHLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

a. Kuleli ve Maltepe Askerî Liselerini kazanan adayların kesin kayıtları 22-26 Temmuz 2015, Bando Astsubay Hazırlama Okulunun kesin kayıtları ise 27-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında, mesai saatleri içerisinde (08.30-17.00) ilgili okullarca kurulan Kesin Kayıt Komisyonlarınca kendi okul merkezlerinde yapılacaktır.

b. Listede yedek olarak belirtilen adaylar, aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri hazır ederek kayıt için çağrı yapıldığında okula katılabilecek durumda hazır olacaklar, yedek listesindeki başarı sırasına göre ilgili okulca kendilerine yapılan çağrı tarihinde, çağrı yapan okula geleceklerdir.

c. Yedek adaylar, daha önce başvurular esnasında belirttikleri telefon numaralarından (Telefon numaralarında değişiklik olanlar kayıt hakkı kazandıkları okulu arayarak yeni telefon numaralarını bildirecektir.) ilgili okullar tarafından yedek listedeki sıralarına göre telefonla aranarak çağrılmayı bekleyecektir. Yedek aday, kendisinin beyan ettiği telefon numaralarında bulunamazsa, bir sonraki adayı çağırmak Okul Komutanlığının yetkisindedir. Ayrıca, yedek listede bulunan aday öğrenciler, yedek aday kesin kayıt başlangıç tarihinden itibaren okulların Kesin Kayıt Komisyonlarını aşağıda belirtilen telefon numaralarından arayarak kendilerine sıranın gelip gelmediğini soracaklar ve alacakları bilgiye göre hareket edeceklerdir.

  1. DİĞER HUSUSLAR:

a. Her ne sebeple olursa olsun adaylar kendisine belirtilen tarihte kesin kayıt için gelmedikleri takdirde kayıt haklarını kaybedecekler ve yerlerine yedek aday listesinden başarı sırasına göre aday çağrılacaktır.

b. Aday öğrenciler, kesin kayıt işlemleri için gelirken ilgili okulun Kayıt Kabul Komisyon Başkanlığına teslim edilmek üzere aşağıda belirtilen belgeleri düzenlemiş olarak beraberinde getireceklerdir. İstenen belgelerde eksiklik ve yanlışlık olduğu takdirde kesin kayıt yapılmayacaktır.

(1) Yüklenme Senedi (Noterden onaylatılacaktır.)

(2) Okul yönetiminin onayladığı 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflara ait Sınıf Geçme Defteri’nin bir sureti,

(3) İkametgâh belgesi (Öğrenci velisi adına muhtar veya nüfus müdürlüğü tasdikli),

(4) Nüfus cüzdanının aslı,

(5) Askerî hastaneden adayın sağlam olduğuna dair verilen ön sağlık raporu (Hastane işlemleri sonucunda “Askeri Öğrenci Olur” sağlık raporu alamayan adayların okullara kesin kaydı yapılmayacaktır.),

(6) Adayın kendisine ait 12 adet vesikalık fotoğraf,

(7) ALS-Sonuç belgesi,

(8) Veli muvafakat ve evci işlemleri taahhüt belgesi (Kazandığı okulun bulunduğu ilde birinci derecede akrabası olan adaylar istedikleri ve uygun bulunduğu takdirde evci çıkabilirler.)

c. Konuyla ilgili olarak bilgi almak isteyen aday öğrenciler mesai saatleri içerisinde aşağıda belirtilen okul telefonlarını arayarak bilgi alabilecektir.

İRTİBAT NUMARALARI:

Kuleli Askerî Lisesi : (0 216) 308 81 13-14

Maltepe Askerî Lisesi : (0 232) 234 24 84-88 (5 hat)

Bando Astsubay Hazırlama Okulu : (0 312) 417 29 44 – 425 04 42

Kuleli ve Maltepe Askeri Liseleri asil yedek listeler için tıklayın.

GATA adına (KULELİ VE MALTEPE ASKERÎ LİSELERİ İÇİN) asil yedek listeleri için tıklayın.

Bando Astsubay Hazırlama asil yedek listeleri için tıklayın.

Tüm adaylara hayırlı uğurlu olsun. Kimler, nereleri kazanmış, yollayın yoruma bölümüne bakalım 🙂

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

98 Yorum

  1. gnçler deniz lisesinde yedek 177 yazıyo girebilirmiyim acil cevap verin lütfen ????

  2. arkadaşlar genel yedek 1633 sıradayım kulelı veya maltepeye gırme şansım sizce nedır bandoda ise 833 yedek deyım orya gırme sansım nedır cevap yazarmısınız ???

  3. Arkadaşlar sıralama mülakatı geçenlere göre yapılmış askeri hastaneden askeri öğrenci/uçuşçu olur raporu alamayanlar listede olsa bile kayıt olamıyorlar. Ayrıca herkes yedek zaten intibak eğitiminden sonra asil olunuyor. Yedek diye yazanlar direk kayıt yaptırabilir evrakları eksiksizse. Genel Yedek olanlar yedeklerden sonra kayıt yaptırmayan evrağı eksik olan varsa boşluklara ve sıralamaya göre çağırılacak. sonuçlara baktığınızda orada yazan vermiş olduğunuz irtibat numaraları açık olsun ulaşamazlarsa bir alttaki kişiyi aramaya devam ediyorlar.

  4. Askeriyede her seyi kazandim deniz komutanlari kiyafet bile verdiler bana ama siralamami cok dusurmusler torpili olan kisiler kazaniyor arkadaslar otekilere bir bok olmiyor alik teriyle degil bu isler sizde bosuna ugrasmayin

  5. deniz 260. yedegim bise olurmu acele cevap karada 360. yedegim

  6. Genel yedek ne demek

  7. Genel Yedek Diyorsa 2 veya Daha Fazla Lise Yedeğisiniz Demekmiş Arkadaşlar Deniz Lisesinden Bir Görevli Böyle Söyledi Ama Sadece Yedek Yazıyorsa Karada Mesela Sadece Kara Kuvvetlerini Yedekten Kazandınız Demekmiş Bilgilerinize … Bu Arada Aradım Heybeliada Deniz Lisesi Komutanlığını Yaklaşık 14:30 Gibi Aradım ve 3-4 Saate Ayarlanacağı Söylendi. BİLGİNİZE Teşekkürler…

  8. Abi bana genel yedek 266 dio o ne demek

  9. pertem.kkk.tsk.tr/02Sonuc/als/aciklama.pdf

  10. ARKADASLAR BEN GENEL YEDEK 1703. Olmusun. Genel. Yedek ile. Asil Ayni. Seymi? Lutden. Cevap. Verin?

  11. maltepe askeri lisesini kazandım link i de burdan buldum sağol un

  12. arkadaşlar genel yedek-2207 olarak kazandınız diyor bu ne demek açıklar mısınız

  13. Arkadaşlar ben sağlık raporunu geçemedim.Ama genel yedekde varım.Beni ararlarmı

  14. YEDEK-445 OLARAK BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNU KAZANDINIZ BİLGİNİZ VARMI KAZANMA İHTİMALİ VARMI ?

  15. ya arkadaşlar genel yedek asil yedek ne oluyo

  16. Hocam deniz lisesi icin.bekliyenler bu aksam telefonunuzdan aramadiysalar yedektesibiz veya siralamada degilsiniz demektir cok sukur ben denize asilden girdim ayrica siralamalari yedek 1200 gibi olan arkadaslar umidinizi kirmak istemem ama o kadar kisinin cikip 1000 kisi kadar sizin aradan girmeniz ihtimali biraz dusuk herkese iyi geceler

  17. yedek 1471 olarak kazandınız demek ne oluyor

  18. allah rızası içinn birii doğru düzgün link atsın arkadaşlar hangi sayfaya girsem bi başkasını açıyor bundan sınra birine beddua ederken allah san ösym sitesine işini düşürsün diyecemm bu ne ya

    • Zahid yazıda 3 adet link var. Göremedin mi ? Kocaman. 🙂

      Kuleli ve Maltepe Askeri Liseleri asil yedek listeler için tıklayın.
      GATA adına (KULELİ VE MALTEPE ASKERÎ LİSELERİ İÇİN) asil yedek listeleri için tıklayın.
      Bando Astsubay Hazırlama asil yedek listeleri için tıklayın.

      Resmi linkler. Tıklaman yeterli.

  19. Deniz Veya Hava nın Asil Yedek Listesi Varmı ?

  20. Als KAra Genel yedek 1236cıyım girer miyim bide genel yedek ne demek ayrıca asil yedek var mı

  21. abi genel yedek 189 dayım sence girermiyim

  22. Genel Yedek Ne Oluyor Acaba ?

  23. 1289 yedek kara girermiyim

  24. hocam bando astsubay yedek -984 diyor girebilirmiyim

  25. Yedek 24 olarak kuleliyi kazanmisim 22 temmuzda kuleliye bekliyorlar bu nedenmek hocam

Tartışmaya Katılın

2015 ALS Asil ve Yedek Listeler Belli Oldu !

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş