Özel Ders
2015-2016 Özel Temel Liselerin Tam Listesi

2015-2016 Özel Temel Liselerin Tam Listesi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bakanlık tarafından onaylı, resmi olarak kurulmuş olan güncel özel temel liselerin tam listesini yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel temel liseler ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

Bakanlığımıza ulaşan duyumlardan dönüşüm programına alınan bazı özel dershanelerin kurum açma izni ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatı değişikliği yapmadan Özel Temel Lise olarak faaliyette bulunduklarına dair reklam ve ilan verdikleri, ayrıca öğrenci kaydı yaptıkları anlaşılmıştır. Öğrenci ve velilerimizin mağdur olmamaları için kayıt yaptırılacak Özel Temel Liselerin Bakanlığımızdan izin alıp almadığını araştırarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenci ve velilerimizin mağdur olmamaları için Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün WEB sayfasında yayınlanan Özel Temel Liselerin listesini takip etmeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

Özel Temel Liselerin listesini bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Dershanelerin kapatılmasının iptaline ilişkin gerekçeli karar için tıklayın.

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015-2016 Özel Temel Liselerin Tam Listesi

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş