Özel Ders
2015-2015 KYK Yurt Başvuruları Nasıl Yapılmalı

2015-2016 KYK Yurt Başvuruları Nasıl Yapılmalı ?

2015 LYS sonuçları açıklandı. Taze üniversiteliler ise yurt arayışına girdiler. Peki KYK yurt başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak ? Ayrıntılara geçelim…

2015 üniversite yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra bir çok öğrenci ve veli yurt arayışında. LYS sonrası elbette en fazla soru da KYK yurt başvuruları konusunda.

Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalmaya hak kazanan öğrenciler 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren e-kayıt işlemlerini yaptıracaklar. E-kayıt uygulaması 2015-2016 dönemi için YURTKUR ‘a ait asil ve yedek listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencileri kapsayacak. Devlet yurtlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler e-kayıt uygulaması ile kayıt yaptırabilecekleri gibi şahsen de kayıt yaptırabilecekler.

KYK başvuru tarihleri henüz netleşmiş değil. Lisans ve önlisans öğrencilerinin başvurabileceğin öğrenim kredisi ve 2015-2016 KYK başvuru tarihleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun internet sitesinden ilerleyen günlerde duyurulacak. Duyrulur duyrulmaz sitemizden sizlere gerekli tüm detayları da anlatacağım.

Hakkında Ozan ÇORUMLU

Eğitimci. Yıllardır özel ders verir. Bilgiyi paylaşmayı sever. Bu siteyle amacı, her öğrencinin, hakkı olan eğitim hakkından ücretsiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak.

Buna da Göz At

Milyonlarca-Veliyi-İlgilendiren-Karar

Milyonlarca Veliyi İlgilendiren Karar

20Paylaşım Facebook’ta Paylaş2 Twitter’da Paylaş6 Beğen!3 Yorum Yaz2 Facebook Messenger’da Paylaş Pinterest7 WhatsApp LinkedIn0 Print0 …

Tartışmaya Katılın

2015-2016 KYK Yurt Başvuruları Nasıl Yapılmalı ?

Share via

İletişim

Bu bölümden sitemiz hakkında yorum, görüş ve isteklerinizi, hak ihlallerini, Özel Ders ve Reklam/Sponsorluk taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Teşekkürler!
Mesajınız bize ulaştı.
24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

Bunu arkadaşınla paylaş